pondělí 18. listopadu 2013

Nokia představuje aplikaci Refocus


Nokia představuje novou revoluční metodu ostření fotografií, kde můžete fotografii přeostřit na jiné místo v jiné vzdálenosti až po jejím pořízení !


Nokia na velké konferenci Nokia World představila novou technologii pro ostření fotografií. Tuto technologii Vám zpřístupní aplikace Nokia Refocus, kterou můžete již stahovat z Windows Phone Store. Aplikace bude dostupná pro hi-endové modely Nokie a dvě nově představené Lumie 1320 a 1520.

Aplikace funguje tak, že pořídí několik různě zaostřených snímků jedné scény a vy máte kdykoliv k dispozici "surový" snímek na kterém si vyberete na který objekt má být fotografie zaostřena. Takto půjde ovšem pořizovat jen snímky na kterých se nevyskytují pohybující se předměty.

 Aplikace také umožňuje, po vybrání Vámi požadované ostrosti, udělat tak zvané Zvýraznění barvy. To Vám umožní vytvořit zajímavé a velice originální fotografie. Tuto funkci také nabízí aplikace Nokia Creative Studio, jejíž recenzi jsme Vám přinesli minulý týden.











Celý proces přeostřování fotografie si můžete vyzkoušet na https://refocus.nokia.com/ , kde si kliknutím do obrázku vybíráte, která část bude ostrá. Přesně tak funguje i aplikace pro mobilní telefony.

Aplikaci Nokia Refocus můžete stahovat zdehttp://www.windowsphone.com/cs-cz/store/app/nokia-refocus/0b5cc26d-a723-4c69-8be3-66bbd9b2bed1

Žádné komentáře:

Okomentovat