čtvrtek 12. prosince 2013

Už nevíte co fotit ? Poradíme Vám !


Už máte ve svém okolí vše zajímavé vyfotografované hned několikrát ? Váš domácí mazlíček, už má plné zuby pózování pro Váš mobilní telefon ? Tak to je načase začít sledovat internetové fotogalerie !


Každému fotografovi někdy dojdou nápady a tak se musí nechat někde inspirovat. Vy, jako mobilní fotografové, se můžete nechat inspirovat zde, na mobilephotography.cz, našimi články, které Vám přináší plno zajímavých technik, kterými můžete své fotografie vylepšit. Nicméně někdy je nejlepší, když si člověk prohlíží nějaké zajímavé fotografie, které ho přivedou na skvělý nápad.


Na internetu máme k dispozici neuvěřitelné množství inspirace, stačí jenom vědět, kde hledat. Uvedeme si zde dva příklady internetových fotogalerií, do kterých se nemusíte ani registrovat, aby jste mohli prohlížet vložené fotografie. Registraci však doporučuji, jelikož je u obou zdarma a budete moc nahrávat své vlastní fotografie a hodnotit ostatní.


500px

Jako první bych uvedl 500px.com . Tato galerie nemá tolik uživatelů jako například Flicrk, o kterém se budeme bavit později, ale soustředí se v ní fotografie většinou od profesionálních fotografů. A tak tu najdete spoustu fotografií, které Vás přímo přinutí si vyzkoušet danou techniku se svým mobilním telefonem.


Flick

Druhou velice rozsáhlou internetovou fotogalerií, je Flickr.com .Tato fotogalerie je jednou z nejznámějších na celém světě a proto tu najdeme opravdu úplně všechny druhy fotografií. Inspirace je tady tolik, že ani nebudete vědět co s ní. Na Flickru je možné vytvářet tak zvané skupiny, do kterých se může přidat každý uživatel, se společným zájmem. Najdeme tu spoustu skupin přímo určených pro mobilní fotografie, ve kterých najdete fotky pouze z telefonů, takže se můžete nechat inspirovat tím, co sami s mobilním telefonem dokážete vytvořit.

Žádné komentáře:

Okomentovat